Css Kodu ile İlk Harfleri Koyu Renkle Yazma Eklentisi

Mesajlarınızda css ile ilk harfinizi kalın yapın. Css çok kolaydır ve basit css kodları ile bunu nasıl yapabilirsiniz. Faydaları paragrafınızı çekici kılmak.

 

Her blogcu, harika içeriğe sahip harika ve benzersiz yazılar yapmak ister. Her blogcu kendi web sitesi için blog yazılarını yazar ancak hiçbiri css’in yardımıyla harika blog yazısı yazamaz. Blog yazısını html modunda yazan blog yazarı, blog yazısını paragraftaki ilk harfleri kalın yaparak harika yapabilir. Blog gönderilerinizde css ile pek çok değişiklik yapabilir ve stil ekleyebilirsiniz. Bu basit zor yolla harika yazılar yapabilirsiniz. css ve html ile ilgili temel bilgileri biliyorsanız, o zaman bu sizin için çok kolay olacaktır.

İlk harf yazılarda koyu olarak nasıl yapılır?

Sadece iki kod parçasını kullanarak blog yazınızı değiştirin ve bunu hayal kırıklığına uğratın. Bu şekilde yayınladığınız yazıyı yazın ve kullanıcının sitenizde kalmasını sağlayan blog yazılarınıza yeni bir görünüm kazandırın.

Gönderinizi html modunda yazın

Yazınıza inanılmaz değişiklikler ve stil getirmek için yazınızı html modunda yazmalısınız. Bu nedenle aşağıdaki ipuçları, ilk harfleri nasıl koyu yapacağınıza emin olmanızı sağlar.

CSSp :: first-letter {
float:left;
padding:10px 24px;
background: red;
color:#ddd;
font-weight:700;
font-family: 'Roboo';
}


Yukarıda vermiş olduğum CSS kodunu ]]> kodundan hemen önce ekleyerek kullanabilirsiniz. Ayrıca vermiş olduğum kodu kodunda da kullanabilirsiniz.

NOT: Blogger şablonuna göre değişiklik gösterdiğinden kendi bloğunuza göre CSS kodunu veya önce tek tek deneyerek yapmanızı tavsiye ederim.

Ziyaretiniz için teşekkürler…Yorumlarınızı bekliyoruz…

Yorum bırakın