Blogger İlk Paragraftan Sonra AdSense Reklamlarını Yazı içine Ekleme


Bu yayında, yayınınızın İlk Paragrafı’ndan hemen sonra Google AdSense Reklamlarını Ekleme ile ilgili En Son Makaleyi öğrenebilirsiniz. Yayınların içine AdSense’i ekleyin ve ardından ünlü Google AdSense ısı haritasını inceleyin. Ancak Son Çalışmalar, bir sitenin veya blog’un ilk paragrafından sonra AdSense’i yerleştirmenin en iyi AdSense yerleşiminden biri olduğunu gösterdi. Maalesef, Google tarafından sunulan varsayılan Blogger platformu, ilk paragraftan sonra reklam yerleştirilmesine izin vermiyor. Ancak en karlı alanlardan biri olduğu için, birçok webmaster en iyi AdSense yerleşiminden yararlanmaya çalıştı, Aynı kâr seviyesinden nasıl yararlanabilirsiniz?

Sorunu çözmek için, JavaScript ve DIV’ler ekleyerek gösterilecek reklamların konumlarını taşıyacağız. Aşağıdaki komut dosyasıyla, reklamı enjekte etmek istediğiniz paragrafı veya başlığı kolayca seçebilirsiniz. Bu şekilde her gönderiyi manuel olarak değiştiremezsiniz.

Blogger’daki İlk Paragraftan Sonra AdSense Reklamlarını Görüntüleme Adımları ;

1. Öncelikle Blogger Hesabınıza giriş yapın, blogunuzu seçin ve sol taraftaki “Şablon” seçeneğini tıklayın. “HTML’yi Düzenle” düğmesini kullanarak Şablon düzenleyiciyi açın.

2. Editör açıldıktan sonra, kod alanı içinde herhangi bir yeri tıklayın ve editör arama kutusunu açmak için klavyenizdeki CTRL + F Tuşlarına (veya Command + F) basın. Aşağıdaki satırı arayın (Bulmak için Enter tuşuna basın)

HTML 

Not: ‘nin birden fazla oluşumunu bulacaksınız,  ancak öğrendiğinizde veya sonuncuyu test eden bir değişiklik görmüyorsanız ikincisinde durmanız gerekir.

3. Aşağıdaki DIV’leri aşağıdaki gibi önce kırmızı renkli koduda ekleyin:

CSS 

4. Göstermek istediğiniz AdSense kodunu kopyalayın ve herhangi bir dönüştürücü aracını düz metne dönüştürmek için kullanın. Dönüştürme işleminden sonra, aşağıdaki HTML’yi ekleyin ve “ADSENSE CODE HERE” metnini, dönüştürdüğümüz reklam koduyla, hemen bulduklarımızın hemen üstüne getirin.

JS 
ADSENSE CODE HERE

Bütün işlemler bu kadar herkese kolay gelsin.

Ziyaretiniz için teşekkürler…Yorumlarınızı bekliyoruz…

Yorum bırakın